Skip to content
default

Muziek in de tuin

Van een aantal intieme live concerten genieten in de achtertuinen van Blokzieligers? Dit kan op zondag 11 september van 15:30 tot 20:30 uur. Hoe leuk is dat!

Elke tuin vertegenwoordigt een ander muziekgenre, zodat er voor iedereen, van jong tot oud, wel iets leuks te beluisteren is. De bands zullen op gezette tijden drie setjes spelen. U kunt uw eigen route bepalen. De mogelijkheid is er om ze allemaal te bekijken, maar kom dan wel op tijd.

De tuinen bevinden zich allemaal op een paar minuten loopafstand van de havenkolk. Het bezoek aan de tuinen is geheel gratis. U kunt tegen een vergoeding een drankje of hapje nuttigen.

Tuin 1. Guitars & Voices (& Friends) Familie Niezing/Eissen - Kuinderdijk 1 - Plaats voor ±200 gasten

Golden oldies uit de jaren ‘60 en ‘70. In samenwerking met Femke ten Veen, Lucie de Lange en Wim Louvet, die ook enkele solo nummers zingen.

Dit optreden zal een eerbetoon zijn aan Joop Bos, die jarenlang de vierde gitaar bespeelde.

Guitars & Voices (& Friends)

WhatsApp Ivoicemage 2022-08-23 at 9.57.04 AM

Guitars & Voices mix met Femke ten Veen

Wim Louvet
Johnny B Goode

Lucie de Lange
We’ll meet again

Tuin 2. Lemonade Familie Klarenbeek - Rietvink 7 - Plaats voor ±200 gasten

Deze vijfkoppige coverband uit Steenwijk straalt gezelligheid uit. Hun repertoire is zeer uitgebreid. Van Anita Meijer tot AC/DC. Rock, pop, country of nederpop. Lemonade heeft alles in huis. Met een ijzersterke zangeres en topmuzikanten aan haar zijde nemen zij een bak aan ervaring mee. Van klein in de kroeg tot groots in theater of Dicky Woodstock festival.

Het is altijd feest met Lemonade.

Lemonade

Lemonade2022-1600x1200

Tuin 3. Cave Canem Familie karman - Bierkade 8 - Plaats voor ±50 gasten

Deze vierkoppige formatie brengt met veel passie en enthousiasme akoestische rock covers van de jaren ‘50 tot aan nu. Het publiek mag uit het brede repertoire ook verzoekjes doen. Zo is geen enkele setlist hetzelfde. Ook Nederlandstalige nummers van bijv. De Dijk en Van Dik Hout komen voorbij.

Kom dus ouderwets mee rocken met Cave Canem.

Cave Canem

IMG_3569

Sound of silence

https://youtu.be/44CNjvT8v98

Tuin 4. Band’um’ Familie Hagendijk - Noorderkade 29 (ingang achterom via Groenestraat) - Plaats voor ±50 gasten

Deze vijfkoppige band uit het oosten zorgt voor een knallend feest met hun brede repertoire van gepeperde rock tot Nederlandse meezingers tot golden oldies. Speciaal voor het concept ‘Muziek in de tuin’ gaan ze voor een kleine intieme en akoestische setting. Zij hebben geen vaste setlist, omdat het publiek grotendeels mee mag bepalen.

Met een dosis humor en hun slogan ‘Tikkie jij Band’um’ zorgt Band’um voor een brede glimlach op ieders gezicht. Kom meegenieten.

Band’um’

IMG_3580

Annie uut de bochte

Wish you were here

Tuin 5. The Civilized Familie Teitsma/Breen - Zuiderstraat 17 (achterom bij Coop via Boffersweidje) - Plaats voor ±50 gasten

Dit trio zet met hun prachtig verweven zanglijnen en subtiele gitaar arrangementen bekende (pop)liedjes om in een Americana stijl, met invloeden van o.a. country, folk, blues, rhythm & blues en rock & roll.

Heerlijke luistermuziek.

The Civilized

image0 2

Front Porch

Human Nature

Tuin 6. Skinny Boy & Curly Sue Familie ter Schure - Zuiderwalstraat 8 - Plaats voor ±50 gasten

Dit swingende duo met een vleugje humor speelt jazzy covers van moderne artiesten als Ed Sheeran, Lady Gaga en Justin Timberlake, maar ook ‘the real deal’ zoals Frank Sinatra, Ella Fitzgerald en Tony Bennett.

Skinny Boy & Curly Sue

Skinny Boy & Curly Sue 01

Promo mix

fam: Niezing / Eissen Ruimte voor 200 gasten
fam: Klarenbeek Ruimte voor 200 gasten
fam: Karman Ruimte voor 50 gasten
fam: Hagendijk Ruimte voor 50 gasten ingang achterom via Groennestraat
fam: Teitsma/Breen Ruimte voor 50 gasten ingang achterom via Boffersweidje
fam: ter Schure Ruimte voor 50 gasten